Diensten

Onderhoud

Goed onderhoud is maatwerk. De laatste aflaklaag bepaalt niet de kwaliteit en levensduur Na een nauwkeurige opname en gedegen inventarisatie maken wij een heldere offerte. Een goede voorbehandeling bepaalt uiteindelijk de kwaliteit.

Ondeugdelijke verf afkrabben,reinigen , goed schuren en vervanging van ondeugdelijk kitwerk en het corrigeren van foutieve constructies. Met een smaakvol kleuradvies en het gebruik van kwaliteitsverven van o.a. Sigma, Sikkens en Herfst & Helder komen wij tot een smaakvol en gedegen eindproduct.

Behang,binnenschilderwerk en wandafwerking

Wandafwerking is een specialiteit van ons bedrijf. Diverse muurverfproducten:

  • kwarts,
  • structuurverven,
  • sauswerk,
  • spuitwerk met een gedegen kleuradvies.

Sfeervol behangwerk realiseren wij met topmerken van o.a. Arte, Kobe, Vescom, Noordwand of Eijffinger. Tevens verwerken wij diverse soorten glasvlies talloze varianten en afwerkingen tot een sfeervol geheel. Ook verfraaien wij uw plafonds in combinatie met stijlvol behangwerk met sierlijstwerk en ornamenten van Orac.

Monumentaal schilderwerk

Onze specialiteit ligt in het onderhouden van monumenten. Na gedegen historisch  kleuronderzoek en een  goede voorbereiding geven wij met moderne materialen deze panden zijn authentieke uitstraling terug.

Vloercoatings

vloercoating_twelloSchildersbedrijf Th.B. Pol biedt de mogelijkheid uw bestaande kunststofvloeren zoals rolvloeren, gietvloeren, vinyl, marmoleum en linoleum vloeren opnieuw te herleven en/of te renoveren. Dit kan door middel van ons unieke 2 componenten watergedragen polyurethaan coating, speciaal voor (elastische) kunststof oppervlakken. Uw bestaande vloer is na de behandeling zeer slijtvast, krasvast, chemisch resistent, UV bestendig, niet vergelend en eenvoudig reinigbaar. Na de behandeling is uw vloer onderhoudsvrij en hoeft dus niet meer in de was gezet te worden.

Onze vloercoating is zowel in kleur als transparant leverbaar. Bijv. als u de kleuren van het vinyl of marmoleum weer wil laten herleven dan is de transparante coating hier een hele mooie oplossing voor. Door de vloer in kleur te laten afwerken geeft u een nieuw uiterlijk aan uw vloer. Ons coating systeem is ook prima geschikt voor buiten toepassingen. Leverbaar in diverse glansgraden.

Afhankelijk van de grootte van de vloer is de complete behandeling in één werkdag uitvoerbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met

Website realisatie: Remco Siero